Siirry suoraan sisältöön
Home » Visuaalisen viestinnän opas

Visuaalisen viestinnän opas

Visuaalisen viestinnän opas on suunnattu henkilöille, jotka haluat oppia visuaalisen viestinnän perusasioita liiketoiminnallisesta näkökulmasta.


Opas on kehitetty samanaikaisesti Tie Designin visuaalisen viestinnän koulutuksen kanssa.

Tavoite?

Oppaan tarkoituksena on toimia väylänä visuaalisen viestinnän monimuotoiseen maailmaan. Oppaan tavoitteena on avata graafisen suunnittelun perusteita ja auttaa yrittäjiä tekemään vakuuttavia ja kohde ryhmää puhuttelevia visuaalisia valintoja. Tämän lisäksi oppaassa kerrotaan,
milloin on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen ja mitä on hyvä huomioida visuaalisen suunnittelun tilausta tehtäessä.

Toteutus?

Opas pohjautuu ammattitaidon piirissä olevan yleisen tiedon lisäksi Tie Designin tiimin havaintoihin ja oivalluksiin visuaalisesta viestinnästä.

Oppaan tekemisessä on hyödynnetty Tie Designin visuaalisen viestinnän valmennuksen (2023) materiaalia. Ulkopuoliset lähteet ovat merkittynä kunkin sisällön yhteyteen.

Haluatko oppia lisää?

Olemme kehitäneet visuaalisen viestinnän koulutuksen aloitteleville yrittäjille, joka sopii myös henkilöille, jotka kaipaavat konkreettisia vinkkejä yrityksen visuaaliseen viestintään. Koulutuksesta harjoitellaan ryhmän kanssa visuaalisen viestinnän perusteita käytännönläheisestä liiketoiminnallisesta näkökulmasta.

Jaa meille palautteesi oppaasta

Palaa takaisin työkaluihin →