Siirry suoraan sisältöön

Tiimistä

Tie Design perustettiin vuonna 2020 halusta auttaa yrityksiä ja organisaatiota onnistumaan visuaalisen suunnittelun, palvelumuotoilun ja projektijohtamisen osaamisella.
Suvi Ferraz
Tie Design perustaja

Suvi on utelias palvelujen kehittäjä, jolla on kokemusta kansainvälisten koulutus ja matkailupalvelujen kehittämisestä ja kaupallistamisesta sekä kehitysprojektien johtamisesta. Suvia ohjaa ja kiinnostaa erityisesti jatkuva oppiminen, kestävyyden edistäminen ja digitaalisten teknologioiden innovatiivinen soveltaminen.

suvi.ferraz@tiedesign.fi

Sara Fager
Creative Art Director, palvelumuotoilija, graafinen suunnittelija, kuvittaja

Sara on ketterä, luova ja idearikas palvelumuotoilija. Hänen sydäntään lähellä ovat palvelumuotoilun prosessit kuvallisen viestinnän näkökulmasta. Hänellä on runsaasti kokemusta palvelumuotoilun projekteista graafisen muotoilun osalta. Sara on toteuttanut erilaisia käyttäjätutkimuksia, verkkokyselyjä ja työpajoja.

Riikka Ruotsalainen
Concept Designer, freelancer

Riikka on asiakaspalvelun taitaja ja visuaalinen muotoilija. Hän on toiminut eri toimialoilla asiakaspalvelutehtävissä. Riikalla on kokemusta graafisen suunnittelun tehtävistä mainostoimistossa ja ammattikorkeakoulun viestinnässä. Hän on kiinnostunut brändistä
ja visuaalisesta viestinnästä, asiakkaan kokemuksesta sekä palveluprosessien kehittämisestä.

Työskentelystä

Projektin laajuus, tavoitteet sekä ratkaistavan ongelman kompleksisuus vaikuttavat projektin kehyksiin. Palvelumuotoilussa seuraamme neljävaiheista tuplatimanttimallia, jota sovellamme lähestymistapana myös muun tyyppisiin projekteihin.

Ennen aloitusta keskustelemme asiakkaan kanssa ratkaistavasta haasteesta sekä projektin kehyksistä. Varsinaisen projektin alussa kirkastamme lähtökohdat ja liiketoiminnalliset tavoitteet. Tämän jölkeen muodostetaan asiakasymmärrystä sekä aloitetaan työstäminen muotoilemalla testattavia konsepteja. Prosessin päätteeksi kiteytämme parhaimmaksi havaitun ratkaisun ja tuemme sen käytäntöön viemisessä.

  • 1. Tilanne. Keskustellaan projektin tavoitteista, lähtökohdista ja toiveista.