Suvi image Tie Design
Suvi Ferraz
Tie Design perustaja, liiketoimintamuotoilija

Suvi on palvelujen kehittäjä, jolla on kokemusta kansainvälisten digitaalisten ja monimuotokoulutusten johtamisesta. Lisäksi hän on kehittänyt ja kaupallistanut matkailu- ja koulutuspalveluja. Suvi on kiinnostunut erityisesti oppimismuotoilusta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä yritysten kestävän kehityksen edistämisestä.

suvi.ferraz@tiedesign.fi

Sara Fager
Creative Art Director, palvelumuotoilija, graafinen suunnittelija, kuvittaja

Sara on ketterä, luova ja idearikas palvelumuotoilija. Hänen sydäntään lähellä ovat palvelumuotoilun prosessit kuvallisen viestinnän näkökulmasta. Hänellä on runsaasti kokemusta palvelumuotoilun projekteista graafisen muotoilun osalta. Sara on toteuttanut erilaisia käyttäjätutkimuksia, verkkokyselyjä ja työpajoja.

Riikka Ruotsalainen
Visuaalinen muotoilija, freelancer

Riikka on asiakaspalvelun taitaja ja visuaalinen muotoilija. Hän on toiminut eri toimialoilla asiakaspalvelutehtävissä. Riikalla on kokemusta graafisen suunnittelun tehtävistä mainostoimistossa ja ammattikorkeakoulun viestinnässä. Hän on kiinnostunut brändistä
ja visuaalisesta viestinnästä, asiakkaan kokemuksesta sekä palveluprosessien kehittämisestä.

Jokainen projekti on ainutlaatuinen

Projektin laajuus, tavoitteet sekä ratkaistavan ongelman kompleksisuus vaikuttavat projektin kehyksiin.

Muotoilun menetelmin autamme asiakkaita tunnistamaan liiketoiminnan haasteet ja mahdollisuudet. Muotoilemme niihin yhdessä ratkaisun, testaamme, kiteytämme ja ideoimme sen käytäntöön viemisessä.

  • 1. Tilanne. Keskustellaan projektin tavoitteista, lähtökohdista ja toiveista.