Siirry suoraan sisältöön

KUVITTAMINEN, TUOTEMUOTOILU

Soma Uplifting on kasvoja ja olotilaa kohottava hierontatekniikka, jonka on kehittänyt SKY-yo-ekokosmetologi ja kouluttaja Satu-Aamu Kangas.

Satu-Aamu oli kerännyt vuosia korttien sisältämiä ajatuksia muistikirjaansa ja päätti toteuttaa ideansa olotilaa kohottavista  läsnäoloharjoitus-,  viesti- ja voimasana-korteista. Palvelua haluttiin laajentaa kokonaisvaltaiseksi elämykseksi, jonka asiakkaat voisivat viedä myös kotiinsa.

Korttien viestin tulisi olla mahdollisimman selkeä ja ymmärrettävä käyttäjälle, jotta henkilö pystyy uppoutumaan korttien välittämään olotilaan.

Projektiin kuului Satu-Aamun tekemien tekstien muokkaus, korttikokonaisuuden visuaalisen ilmeen luonti sekä yhtenäinen asu tuotteelle. Korttien haluttiin välittävän käyttöjilleen olotilan kohotusta, iloa, keveyttä ja pehmeyttä. Tie Designin Sara väritti kortit yksilöllisesti vesiväreillä. Korttien symbolit suunniteltiin ja toteutettiin digitaalisesti. Toteutuksessa painotettiin selkeitä värejä ja sanomaa tukevia symboleja.

44 kortin mukaan suunniteltiin ohjeet ja pakkaus. Korttien niiden muoto ja materiaali valittiin konseptin mukaisesti. Kortit testatiin ennen lopullista painastusta.

Satu-Aamu, Soma Uplifting

Ainutlaatuinen hoitokonsepti on kiinnostanut mediaa. Projektista sekä korteista on julkaistu useita lehtiartikkeleita.

Edellinen

Palvelujen konseptointi ja markkinointi

Seuraava

Some-viestinnän muotoilu